رشته های کارشناسی
اساتید برتر رشته بازیگری

در این رشته ۲۰ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:

  • جناب آقای پژمان بازغی: بازیگر سینما و تلویزیون و مجری
  • جناب آقای مجید قناد: تهیه ‌کننده ، کارگردان و مجری برنامه‌های کودک و نوجوان
  • جناب آقای سیروس کهوری‌نژاد:بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون
کارگردانی مهم ترین بخش تولید هر فیلم است. در واقع کارگردانی شامل برنامه ریزی ساخت فیلم ، نظارت بر ساخت آن ، ارائه دستورالعمل به بازیگران و کلیه دست اندرکاران فنی تولید و ارائه تصویری هنری و فنی به فیلم است. اما تمامی این توصیف ها و تعریف ها زمانی به ورطه عمل می انجامد که در محیط آکادمیک رشد یابد.واحد ۴۸ تهران با استفاده از نمایشگاه های تخصصی، اساتید برتر ، برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی زمینه را برای رسیدن دانشجویان به حوزه سینما و تئاتر مهیا میکند. همچنین دانشجویان درحال تحصیل و یا فارغ التحصیل با معرفی مرکز به پروژه های سینمایی و… معرفی میشوند.

در این رشته ۱۷ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:

  • سرکار خانم الهه کسمایی :کارگردان و نویسنده
  • جناب آقای علیرضا عینالو:کارگردان و مجری
  • جناب آقای ابولفضل کریمی اصل:کارگردان و تهیه کننده
رشته حقوق دانش مطالعه قواعد و مقرراتی است که بر روابط میان افراد، جامعه و دولت حاکم است. این رشته با تحلیل قوانین ، عدالت و نظم اجتماعی را برقرار می‌کند تا از حقوق فردی و عمومی محافظت کند.دانشجویان حقوق با حوزه‌های مختلفی همچون حقوق مدنی ، کیفری ، بین‌الملل و تجارت آشنا می‌شوند تا بیاموزند چگونه دعاوی را تحلیل کنند ، قراردادهای قانونی تنظیم کنند و در مراجع قضایی از حقوق موکلان خود دفاع کنند. در یک جمله ، حقوق هنرِ استدلال و استفاده از قانون برای برقراری عدالت و حل‌ وفصل اختلافات در جامعه است.واحد۴۸ با استفاده از ورکشاپ های تخصصی، اساتید برتر برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی آن ها را برای رسیدن به شغل ، هدف و تاسیس کسب کار خود در دوران تحصیلی و همچنین بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند و این مرکز دانشجویان را بعد از فارغ التحصیلی به مراکز مختلف از جمله دفترخانه ، شرکت ها و….. معرفی می نماید.
در این رشته ۱۲ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • جناب آقای آرمان پوررضا:دارای مدرک کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی و حقوق عمومی
  • جناب آقای عباس احمدی:قاضی و حقوق دان
این رشته مجموعه‌ای از ابزارها و مهارت‌هاست که به دانشجویان یاد میدهد چگونه یک سازمان یا کسب‌وکار را از ایده‌پردازی تا رسیدن به سود و پایداری رهبری کنند.دانشجو با کمی دانش از هر بخش (بازاریابی، مالی، منابع انسانی، استراتژی و عملیات) یاد می‌گیرد چطور مثل یک رهبر، تمام قطعات پازل یک سازمان را درست کنار هم بچیند.واحد۴۸ تهران در هر ترم برای دانشجویان، نمایشگاه اشتغال زایی برگزار میکند و همچنین با استفاده از اساتید برتر ،برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی آن ها را برای رسیدن به شغل ، هدف و تاسیس کسب کار خود در دوران تحصیلی و همچنین بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند .این مرکز دانشجویان را بعد از فارغ التحصیلی به مراکز مختلف از جمله شهرداری ، شرکت ها و….. جهت استخدام معرفی می نماید.
در این رشته ۱۲ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • جناب آقای شهرام محسنی: مشاور رئیس سازمان در امور راهبردی و مجلس ، مدرس دانشگاه
  • جناب آقای رجبعلی سالاریان: مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه فراگیر معاونت امور فرهنگی
  • سرکار خانم سمیرا امینی فرد: دکتری علوم ارتباطات ، محقق
این رشته که ارتباط نزدیکی با رشته نمایش دارد در ردیف هنرهای نمایشی ظریف قرارگرفته و بر پایه نقاشی و مجسمه سازی است . به افرادی که از رشته گریم فارغ التحصیل میشوند گریمور گفته میشود . گریمورها میتوانند با مشاهده چهره یک فرد و استفاده از تکنیک های آرایشی و همچنین استفاده از ابزار های جانبی چهره متفاوتی از فرد بسازند .واحد ۴۸ تهران با استفاده از اساتید برتر ، برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی زمینه را برای دانشجویان جهت رسیدن به حوزه سینما و تئاتر مهیا میکند. همچنین در هر ترم برای دانشجویان، نمایشگاه های تخصصی برگزار می گرددو دانشجویان درحال تحصیل و یا فارغ التحصیل با ارائه پروژه های خود و معرفی مرکز می توانند به پروژه های سینمایی بپیوندند.
در این رشته ۱۴ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • جناب آقای محسن ملکی:رئیس انجمن خانه سینما ، گریمور حرفه ای سینما و تلویزیون دارای تندیس بهترین چهره پرداز در جشن خانه سینما دوره هفتم
  • سرکار خانم سهیلا جوادی:چهره پرداز و عروسک گردان ، طراح گریم سریال یوسف پیامبر
  • جناب آقای کامبیز معماری:طراح گریم تئاتر شهر ، داور مسابقات جشنواره استارت آپ گریم سینمایی کشور چهره پرداز سینما و تئاتر
تدوین یکی از مهم‌ترین و خلاقانه ‌ترین بخش‌های تولید فیلم، سریال، ویدئوهای تبلیغاتی، موزیک‌ویدئو و محتوای شبکه‌های اجتماعی است.در رشته تدوین، دانشجو یاد می‌گیرد: چطور از میان حجم زیادی تصویر و صدا، بهترین بخش‌ها را انتخاب کند.ترتیب نماها را طوری بچیند که داستان جذاب، روان و قابل‌فهم شود.با ریتم، کات، ترنزیشن، موسیقی و افکت‌های صوتی تصویری ، احساسات مخاطب را تحریک میکند.واحد ۴۸ با استفاده از ورکشاپ های تخصصی هوش مصنوعی ،اساتید برتر ، برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی توانست است تا دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته را به مراکز تخصصی معرفی نماید و همچنین دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته با تهیه، تدوین و ساخت کلیپ ها ، تدوین تیزرهای تبلیغاتی ، تدوین فیلم های کوتاه و مستند توانسته اند در حوزه های مختلف سینمایی و هنری موفق عمل نمایند.
رشته طراحی لباس یکی از رشته های کاربردی است و هدف این رشته تربیت افرادی است که با در نظر گرفتن نیازهای طراحی و بهره گیری از ماشین آلات موجود بتوانند نیازهای طراحی لباس، طراحی الگو، برش و دوخت را در تولید رفع کنند. دانشجویان رشته طراحی لباس در دانشگاه از اطلاعات کامل در مورد انواع پارچه، دوخت و رنگ‌ها ، آشنایی کامل با تاریخ و آداب‌ و‌ رسوم جامعه‌ ، ایجاد یا تجسم یک ایده و تولید یک طرح با دست یا با استفاده از نرم‌افزار، آشنایی با انواع فرم بدن و توجه به نوع غالب به هنگام تولید انبوه و …. بهره میبرند.واحد۴۸ تهران با استفاده از اساتید برتر ،برگزاری ورکشاپ تخصصی ، سمینار و وبینارهای تخصصی دانشجویان را برای رسیدن به شغل ، هدف و تاسیس کسب کار خود در دوران تحصیلی و بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند و در هر ترم برای دانشجویان، نمایشگاه اشتغال زایی برگزار می نماید این مرکز دانشجویان را بعد از اتمام تحصیلات به مراکز مختلف مانند آموزشگاه ها ، موسسات فنی حرفه ای ، مدارس و…. جهت استخدام معرفی میکند.
در این رشته ۱۶ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • سرکار خانم فریده سید سیاهیطراح لباس ، مدرس دانشگاه و آموزشگاه های طراحی و الگوسازی لباس ، مولف چندین کتاب طراحی و نرم افزار طراحی و الگوسازی لباس
  • سرکار خانم مریم برغمدیدارای ۲۲ سال سابقه تدریس در فنی حرفه ای ، مدیریت مربی مجتمع حلقه های هنر ، مشارکت با تولیدی های بزرگ مانند موسسه دنا و …. . همکاری با بخش روز نامه چاپار و مجله های هنری همچنین همکاری با برنامه های تلویزیونی به خانه بر میگردیم و …. . تالیف کتاب ماشین آلات و تجهیزات دوخت و همچنین ۳۰سال همکاری با شهرداری در بخش چرم دوزی ، گردشگری و……. .
رشته معماری، ترکیبی از هنر، علم و تکنولوژی است که بر طراحی و ساختِ فضاهای کاربردی، زیبا و ایمن تمرکز دارد. معماری تنها به معنای طراحی ساختمان نیست، بلکه شامل مدیریتِ رابطه میان انسان و محیط، درکِ ساختارها، شناختِ متریال‌ها و ایجاد تعادل میان زیبایی‌شناسی و کارایی است تا فضاهایی ساخته شوند که با نیازهای زیستی، روانی و اجتماعی انسان همخوانی داشته باشند.واحد ۴۸ تهران با استفاده از نمایشگاه های تخصصی، اساتید برتر ، برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی آن ها را برای رسیدن به شغل ، هدف و تاسیس کسب کار خود در دوران تحصیلی و همچنین بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند . این مرکز دانشجویان را بعد فارغ التحصیلی به مراکز مختلف از جمله شهرداری ، شرکت ها و پروژه های ساختمانی و …….. معرفی می نماید.
در این رشته ۶ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • سرکار خانم نرگس صفاییدارای مدرک کارشناسی ارشد پژوهش و هنر ، مدرس دانشگاه و پژوهشکر در حوزه معماری
  • مریم خلیل زاده مقدمدارای مدرک دکترای تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی، متخصص برجسته در حوزه‌های موزه‌داری، گردشگری و میراث فرهنگی است که سوابق اجرایی مؤثری در شهرداری تهران و باغ‌موزه دفاع مقدس دارد. ایشان ضمن تأسیس کانون موزه‌داری ایران و سابقه تدریس دانشگاهی، با تألیف بیش از ۳۰ عنوان کتاب تخصصی، یکی از نویسندگان مدیریت موزه‌ها و گردشگری شهری محسوب می‌شوند. وی با کارنامه‌ای غنی از پژوهش‌های کاربردی، سخنرانی‌های علمی و کیوریتوری نمایشگاه‌های ملی، موفق به کسب عناوین برتر و تقدیرنامه‌های متعدد در سطح کشوری شده است.
رشته موسیقی شاخه‌ای از هنر است که به مطالعه، خلق، اجرا و تحلیل صدا و نغمه می‌پردازد. این رشته ترکیبی از دانش فنی، ذوق هنری و احساس انسانی است؛ دانشجویان آن با مفاهیمی چون تئوری موسیقی، سازشناسی، آهنگ‌سازی، تنظیم، رهبری ارکستر و تاریخ موسیقی آشنا می‌شوند. موسیقی، زبانی جهانی برای بیان احساسات و ارتباط فرهنگی است که می‌تواند مرزهای زبان را درنوردد و انسان‌ها را در تجربه‌ای مشترک از زیبایی و معنا پیوند دهد.واحد ۴۸ تهران در تلاش است تا بستری مناسب برای فعالیت های حرفه ای دانشجویان فراهم کند تا به راحتی بتوانند در دوران تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی در حیطه موسیقی از جمله پداگوژی ،تشکیل گروه های ارکستر مانند چامه و ….. هدایت کند. ارکستر دانشجویی چامه مدت ۴ سال است که فعالیت خود را به صورت حرفه ای آغاز نموده و در کنسرت های متعددی اجرا داشته است.
در این رشته ۲۸ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:
  • جناب آقای محمدرضا صفوی:رهبر ارکستر میترا ، مدرس دانشگاه و موسسات
  • جناب آقای مهدی کاظمی :رئیس انجمن موسیقی شمیرانات و شمال تهرانمدرس دانشگاه و کنسرواتوار تهران
  • جناب آقای سرژیک میرزائیان :رهبرکر و ارکستر ، مدرس دانشگاه ، آهنگساز
هدف اصلی این رشته، تربیت عکاسان متخصص و متعهدی است که توانایی خلق آثار هنری، مستند و کاربردی را در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای داشته باشند. دانشجویان علاوه بر آشنایی با تاریخ و مبانی نظری هنر و عکاسی، مهارت‌های عملی متنوعی از جمله نورپردازی، کار با دوربین، چاپ و ویرایش تصویر را فرا می‌گیرند.واحد۴۸ تهران با استفاده از نمایشگاه های، اساتید برتر ،برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی دانشجویان را برای رسیدن به شغل ، هدف خود در دوران تحصیلی و همچنین بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند . این مرکز دانشجویان را از بعد فارغ التحصیلی جهت انجام پروژه های علمی ، هنری و صنعتی به مراکز مختلف معرفی می نماید.
هدف اصلی این رشته، تربیت عکاسان متخصص و متعهدی است که توانایی خلق آثار هنری، مستند و کاربردی را در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای داشته باشند. دانشجویان علاوه بر آشنایی با تاریخ و مبانی نظری هنر و عکاسی، مهارت‌های عملی متنوعی از جمله نورپردازی، کار با دوربین، چاپ و ویرایش تصویر را فرا می‌گیرند.واحد۴۸ تهران با استفاده از نمایشگاه های، اساتید برتر ،برگزاری ورکشاپ ، سمینار و وبینارهای تخصصی دانشجویان را برای رسیدن به شغل ، هدف خود در دوران تحصیلی و همچنین بعد از فارغ التحصیلی یاری میکند . این مرکز دانشجویان را از بعد فارغ التحصیلی جهت انجام پروژه های علمی ، هنری و صنعتی به مراکز مختلف معرفی می نماید.

در این رشته ۱۶ استاد برتر و نمونه کشور تدریس مینمایند از جمله:

  • جناب آقای محمود عبدالحسینی :مدرس دانشگاه و مولف چندین کتاب
  • جناب آقای علی آذرنیا:مدرس دانشگاه و مولف چندین کتاب
  • جناب آقای عباس حمیدسمیعی:مدرس دانشگاه و مولف چندین کتاب